Sådan nulstilles en D-Link

Hvis du tidligere har indstillet et administratorbrugernavn og adgangskode på din D-Link-router, og du har glemt dine administratoroplysninger, kan du nulstille routeren til fabriksindstillingerne. Din internetudbyder kan anmode om, at du udfører en nulstilling af fabrikken på routeren, hvis du løser fejl i forbindelse med forbindelse. Når du nulstiller din D-Link, slettes alle netværksindstillinger, adgangssætninger og konfigurationer.

1.

Ret et papirclips, så du har mindst en tomme lige ledning.

2.

Find knappen "Nulstil" på D-Link-routeren. Reset-knappen er i et lille hul ved siden af ​​WAN- eller internetporten på de fleste D-Link-modeller.

3.

Indsæt papirklemmen i nulstillingshullet for at trykke på knappen. Tryk på Reset-knappen og hold den nede i 10 til 15 sekunder.

4.

Slip Reset-knappen. D-Link-routeren genstarter. Når routeren tænder igen, gendannes fabriksindstillingerne. Du kan nu konfigurere din router og konfigurere dit netværk.

Ting nødvendigt

  • Papirklip

Tip

  • Hvis du oplever periodiske forbindelsesproblemer med din D-Link-router, skal du først prøve at tage stikket ud af enheden i et par minutter og derefter tænde for routeren. Dine indstillinger forbliver uændrede, når du genstarter routeren på denne måde. Udfør en nulstilling af fabrikken, når den eneste måde at løse problemet er at vende routeren tilbage til fabriksindstillingerne.