Sådan nulstilles en låst Huawei Android-telefon

Skærmlåsfunktionen på en Huawei Android-smartphone beskytter den - og de private oplysninger, der er gemt på den - mod uautoriseret brug, men du kan stadig nulstille en låst enhed til fabriksindstillinger og gendanne dens funktionalitet. Hvis du kender den Gmail-adresse og adgangskode, der blev brugt til at initialisere telefonen, kan du bruge Googles Android Device Manager til at slette og nulstille den. Uden disse legitimationsoplysninger er du nødt til at bruge telefonens eksterne softkeys til at gendanne den til fabriksindstillinger.

Google Android Enhedshåndtering

Googles Android Manager er i stand til at finde, låse og slette Huawei-smarttelefonen ved hjælp af lokaliseringsfunktioner på de fleste Huawei Android-telefoner. Log ind på webappen ved hjælp af Gmail-adressen og adgangskoden (link i Ressourcer), og - hvis der er mere end en Android-enhed registreret til kontoen - skal du vælge det rigtige enhedsnavn fra rullemenuen øverst. Klik på valgmuligheden 'Slet', når telefonen er blevet fundet af Google. Dette fungerer ikke, medmindre du tidligere har registreret telefonen hos Android Manager.

Uden Google-legitimationsoplysninger

Uden adgang til Google-kontoen skal du dog nulstille enheden ved hjælp af dens eksterne knapper. Denne procedure varierer baseret på model, men involverer typisk samtidig at du holder en kombination af knapper nede, indtil enheden går ind i gendannelsestilstand. Huaweis Valiant- og Vitria-modeller for eksempel kræver begge, at du trykker på 'Volume Up' og 'Power' -tasterne i flere sekunder, indtil en Android-robot med et rødt fejlsignal vises på skærmen. På dette tidspunkt kan du navigere i gendannelsesmenuen ved hjælp af knapperne 'Volume Up', 'Volume Down' og 'Power' og vælge indstillingen til at slette enheden.