Sådan synkroniseres på Chromium

Chromium, open source-webbrowser, der danner grundlaget for Googles Chrome-browser, indeholder den samme synkroniseringsfunktion, der findes i Chrome. Du kan logge ind på Chromium med din Google-konto for at synkronisere dine bogmærker, præferencer, udvidelser og andre browserdata med din Google-konto online. Alle andre Chromium- eller Chrome-browsere, der logger på den samme Google-konto, deler dine browserdata, ændringer på den ene browser replikeres på de andre.

1.

Klik på skruenøgleikonet i øverste højre hjørne af Chromium browservindue, og vælg "Log ind på Chromium" nær bunden af ​​menuen.

2.

Skriv din Google-kontos e-mail-adresse og adgangskode i tilmeldingsdialogen, og klik på "Log ind".

3.

Klik på knappen "OK, synkroniser alt" for at synkronisere alle dine browserdata. Du kan også klikke på linket "Avanceret" og bruge ruden, der vises, til at vælge de specifikke typer browserdata, du vil synkronisere og tilpasse, hvordan dine data vil blive krypteret på Googles servere.

4.

Gentag denne proces på andre Chromium- eller Chrome-webbrowsere for at synkronisere dine browserdata på flere computere. Log ind med den samme Google-konto i hver browser.

Tips

  • Når du har aktiveret synkronisering, kan du tilpasse dine synkroniseringsindstillinger ved at klikke på skruenøglemenuen, vælge indstillingen "Tilmeldt som" og klikke på knappen "Avanceret".
  • Deaktiver synkronisering ved at klikke på knappen “Afbryd” til højre for knappen Avanceret under fanen Personlige ting på siden Indstillinger.
  • Aktivering af synkronisering vil automatisk logge dig på andre Google-websteder, herunder Googles søgemaskine, Gmail og andre Google Web-applikationer.