Sådan ændres, hvor dine mobilfotos sendes på Facebook

Mobil-uploads-albums på Facebook udfyldes automatisk op til en grænse på 100 fotos, når du uploader fotos eller andre billeder fra en Facebook-mobilapplikation. Som standard gemmer ethvert generisk billede, der uploades til Facebook, til dit seneste album med mobile uploads, men Facebook-apps giver dig mulighed for at oprette et nyt album med en brugerdefineret titel til dine mobile uploads.

1.

Åbn Facebook-appen på din mobiltelefon eller Wi-Fi-kamera.

2.

Tryk på eller vælg menuen 'Fotos'. Tryk på knappen 'Tilføj', angivet med et plustegn.

3.

Vælg 'Nyt album.' Indtast en titel til albummet samt en beskrivelse om nødvendigt. Tryk på knappen 'Opret'.

4.

Vælg fotos fra din mobiltelefon eller kameras opbevaring for at føje til albummet. Du kan tilføje individuelle tags og billedtekster til hvert foto, når du føjer dem til albummet.

5.

Tryk på eller vælg 'Gem', når du er færdig med at forlade menuen Foto uploads. Når en ven besøger din side, vil hun se de nye fotos, der er uploadet fra din mobile enhed, i en mappe med en brugerdefineret titel, i modsætning til den almindelige mappe for uploads til mobil.