Kan du nogensinde få folk tilbage, når du blokerer dem for Facebook?

Facebook-privatlivsindstillinger giver dig mulighed for at kontrollere synligheden af ​​det indhold, du deler på det sociale netværk. Du kan justere dine indstillinger, så de kan dele med nogle venner og skjule for andre. Når privatlivets indstillinger ikke er tilstrækkelige, kan du bruge den reversible blokfunktion til fuldt ud at begrænse brugere fra at få adgang til dine oplysninger. Forudsat at nogle få betingelser er opfyldt, er det muligt at få blokerede Facebook-venner tilbage.

Facebook-blokfunktion

Med Facebook Block-funktionen kan du oprette en liste over brugere, der er uautoriserede til at få adgang til dit indhold. Når du blokerer for nogen, vil alle forbindelser, der engang eksisterede mellem dig, inklusive venskabssider, noter, kommentarer og lignende, gå tabt. Du har ikke længere adgang til deres profil, og de kan ikke længere få adgang til din. Fotokoder og kommentarer fjernes. Blokering udvider ikke ud over Facebook til andre steder på Internettet eller tredjeparts applikationer.

Sådan blokeres brugere

Log ind på din Facebook-konto ved hjælp af din e-mail-adresse og adgangskode. Klik på fanen 'Konto' placeret i øverste højre hjørne af en side, og vælg indstillingen 'Privatindstillinger', der vises på rullelisten. Rul til bunden af ​​den resulterende side, og klik på linket 'Rediger dine lister' under afsnittet 'Bloklister'. Indtast navnet eller e-mail-adressen på den person, du vil blokere i de angivne mellemrum, og vælg knappen 'Bloker'. Find brugeren i det resulterende pop-up-felt, og klik på 'Bloker' -knappen.

Sådan fjernes blokeringen af ​​brugere

Hvis du har et hjerteskift, kan du tage skridt til at genoprette dit Facebook-venskab. Log ind på din Facebook-konto ved hjælp af din e-mail-adresse og adgangskode. Klik på fanen 'Konto' placeret i øverste højre hjørne af en side, og vælg indstillingen 'Privatindstillinger', der vises på rullelisten. Rul til bunden af ​​den resulterende side, og klik på linket 'Rediger dine lister' under afsnittet 'Bloklister'. Find navnet på den person, du vil venne, og klik på knappen 'Fjern blokering', der vises ved siden af ​​hans navn. Klik på knappen 'Bekræft' for at indsende. Begynd at indtaste den ikke-blokerede brugers navn i søgefeltet øverst på en side, og vælg hans navn på listen, der vises. Klik på knappen 'Tilføj som ven', der vises på den resulterende profilside. Bemærk, at hvis knappen 'Tilføj som ven' ikke vises, eller du ikke er i stand til at finde brugerens profil, har brugeren blokeret dig, og du kan ikke sende en venneanmodning. Find en alternativ måde at kommunikere og bede brugeren om at fjerne blokken, så du kan sende en ny venneanmodning.

Facebook privatlivsindstillinger

Som et alternativ til at blokere Facebook-venner kan du justere dine personlige indstillinger for at begrænse deres adgang til din profil. Opret en venneliste med begrænset profil, som indeholder alle Facebook-venner, du ønsker at begrænse. Fra din startside skal du klikke på linket 'Venner' i venstre sidebjælke og klikke på knappen 'Administrer vennelister' i øverste højre hjørne af den resulterende side. Klik på knappen "Opret en liste", og vælg mindst en bruger i den resulterende pop-up-boks. Skriv 'Begrænset profil' i det plads, der er angivet til listens navn, og klik på knappen 'Opret liste'. Juster dine personlige indstillinger fra linket 'Privatindstillinger' i rullemenuen 'Konto' øverst på enhver side. Tilpas dine personlige indstillinger på de resulterende sider for at skjule bestemte typer indhold, som ønsket, fra din venneliste med begrænset profil.