Sådan slettes alle kontakter på en iPhone uden at slette apps

Dine iPhone-kontakter gemmes et separat sted på harddisken fra dine andre applikationer, så hvis du sletter en kontakt, vil ingen andre programmer blive påvirket. Den eneste måde alle kontakter, applikationer og mediefiler fjernes på én gang er, hvis du udfylder en aftørring af hele enheden.

Applikation og kontaktopbevaring

Kontakter og applikationer gemmes to forskellige steder på din iPhone. Mens dine kontakter alle er gemt i programmet 'Kontakter', har hver applikation sit eget ikon på telefonens startskærm. Fjernelse af kontakter fra din enhed har ingen indflydelse på dine andre applikationer, og vice versa. Da kontakterapplikationen er et standardprogram, kan det ikke slettes fra iPhone.

Sletning af kontakter manuelt

Kontakter kan ikke slettes masseret inden for applikationen 'Kontakter'. I stedet skal hver kontakt slettes manuelt én efter én. Hvis du vil fjerne alle kontakter fra din iPhone, skal du bare udføre sletteprocessen for hver kontakts profil. Sletning af en kontaktperson udføres ved at vælge hendes navn fra listen over kontakter og trykke på 'Rediger' i øverste højre hjørne af hendes profil. Rul ned til bunden af ​​skærmen 'Rediger', og vælg 'Slet kontakt.'

Fjernelse af apps manuelt

En app slettes kun fra din iPhones startskærmbillede, hvis du tager flere trin, det er usandsynligt, at du nogensinde vil fjerne et program ved et uheld. For at fjerne et program skal du trykke på dets ikon og holde fingeren nede, indtil alle ikoner begynder at vride frem og tilbage. Tryk på 'X' i øverste venstre hjørne af ikonet for dit program og derefter på 'Slet', når du bliver bedt om det. Ligesom kontakter, skal applikationer slettes én ad gangen fra iPhone.

Synkronisere

Den eneste måde at slette flere kontakter på samme tid er via en synkronisering med iTunes. Når din iPhone er knyttet til iTunes, skal du klikke på dets navn på iTunes-kildelisten og gå til fanen 'Info'. Vælg 'Synkroniser kontakter med' og vælg et program, hvor du i øjeblikket ikke har gemte kontakter. Når du klikker på 'Synkronisering', tømmes kontaktlisten, og dine andre applikationer påvirkes ikke.