Sådan skjules dine kontakter på LinkedIn

LinkedIn giver dig mulighed for at sende invitationer til kontakter og oprette forbindelser med andre medlemmer på webstedet. Som standard lader LinkedIn alle dine forbindelser se dine kontakter, når de klikker på et link på din profil. Hvis du ikke ønsker, at nogen skal se dine kontakter, skal du ændre din profils indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger for at skjule dine forbindelser. Selvom denne ændring forhindrer andre i at se dine forbindelsesliste, forhindrer den ikke dine egne kontakter i at se de kontakter, du begge deler.

1.

Log ind på din LinkedIn-profil. Placer din markør over dit navns rulleliste i øverste højre hjørne af siden, og klik på 'Indstillinger'.

2.

Klik på 'Vælg hvem der kan se dine forbindelser' under 'Privatlivskontrol' nær bunden af ​​siden.

3.

Klik på rullelisten på popupmeddelelsen, og vælg 'Kun mig.' Klik på 'Gem ændringer' for at skjule dine kontakter.

Tip

  • LinkedIn skjuler allerede automatisk din forbindelsesliste for dem, der ikke er LinkedIn-medlemmer.